Rejs med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor det ikke kun er den gode smag og de enkle opskrifter, der gør la cucina italiana til noget helt særligt. Bliv inspireret af maden og menneskerne – og få et aktuelt, autentisk indblik i, hvad der rører sig i dagens Italien.
Det italienske køkken, der først lod til at være en dille, er i dag en landeplage. Danskerne spiser mere og mere italiensk – og flere og flere restauranter med regionale specialiteter fra Napoli, Toscana og Rom dukker op i de danske byer. Hjemme står der pasta på menuen flere gange om ugen hos mange familier.
Men hvad er det, der fascinerer, inspirerer og drager ved la cucina italiana?
Temperament, tomater og citroner
Det er ikke kun den gode smag og de enkle opskrifter, der trækker. Det er også en drøm om en livsstil. Italienerne samles om maden ved lange borde og værner om deres traditioner. De mødes til søndagsfrokoster, tager på skovture, spiser på strandene, arver deres bedstemødres opskrifter og er næsten religiøse i deres forhold til mad.
Intet køkken har så mange do’s and don’ts. Man kan nemt jokke i spinaten – både i sit eget køkken og på ferier i Italien.
When in Rome...
Tag med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor hun gennem mere end 35 år er blevet oplært i de mange egnskøkkener, traditioner og alle de skrevne og uskrevne regler.
Eva har hyldet det solbrændte land med madprogrammer, kogebøger og restaurantguider. Som TV2-korrespondent er hun velbevandret fra bjerg til kyst. Hun har dækket alt fra jordskælv, politik og pavers helbred til hedebølger, mafia-retssager, fodbold og pizzaskandaler – og hun ved mere om Guds eget land end de fleste.
Rejs med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor det ikke kun er den gode smag og de enkle opskrifter, der gør la cucina italiana til noget helt særligt. Bliv inspireret af maden og menneskerne – og få et aktuelt, autentisk indblik i, hvad der rører sig i dagens Italien.
Det italienske køkken, der først lod til at være en dille, er i dag en landeplage. Danskerne spiser mere og mere italiensk – og flere og flere restauranter med regionale specialiteter fra Napoli, Toscana og Rom dukker op i de danske byer. Hjemme står der pasta på menuen flere gange om ugen hos mange familier.
Men hvad er det, der fascinerer, inspirerer og drager ved la cucina italiana?
Temperament, tomater og citroner
Det er ikke kun den gode smag og de enkle opskrifter, der trækker. Det er også en drøm om en livsstil. Italienerne samles om maden ved lange borde og værner om deres traditioner. De mødes til søndagsfrokoster, tager på skovture, spiser på strandene, arver deres bedstemødres opskrifter og er næsten religiøse i deres forhold til mad.
Intet køkken har så mange do’s and don’ts. Man kan nemt jokke i spinaten – både i sit eget køkken og på ferier i Italien.
When in Rome...
Tag med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor hun gennem mere end 35 år er blevet oplært i de mange egnskøkkener, traditioner og alle de skrevne og uskrevne regler.
Eva har hyldet det solbrændte land med madprogrammer, kogebøger og restaurantguider. Som TV2-korrespondent er hun velbevandret fra bjerg til kyst. Hun har dækket alt fra jordskælv, politik og pavers helbred til hedebølger, mafia-retssager, fodbold og pizzaskandaler – og hun ved mere om Guds eget land end de fleste.
A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!
Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.